Winter bij restaurant de Egelantier

WIJDENES - De Egelantier is tijdens de wintermaanden de uitgelezen plek om na een heerlijke wandeling, een fietstocht of een ritje met de auto langs het Markermeer of door de dorpen van de gemeente Drechterland neer te vleien bij de behaaglijke open haard voor een hapje en een drankje.

Gasten kunnen hier genieten van het heerlijke 'Borreluurtje': een borrelplank met twee consumpties voor maar 9,95 euro per persoon. Of maak een keuze uit één van de gerechten op de kaart. Gasten kunnen kiezen uit plateservice-gerechten en de à la carte-kaart met onder andere wildgerechten, waaronder een winterse salade met wildzwijnham, pompoen, kastanje en pecorinokaas of van een wildstoofpotje van hert of gevogelte.

Groepen

Ook groepen zijn van harte welkom voor een lunch, borrel of diner. Een reservering maken voor tien personen of meer? Voor groepen vanaf tien personen maakt de Egelantier graag een voorstel op maat. Laat weten wat de wensen zijn! Daarnaast heeft de Egelantier voor zakelijke bijeenkomsten een aparte ruimte van honderd vierkante meter.

Nieuwsgierig? Tot en met zondag 29 maart heeft de Egelantier een leuke actie waarbij iedereen kan proeven van de heerlijke gerechten. Zie de advertentie in deze krant.

Het restaurant is te vinden aan 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229-501286. E-mail: info@egelantier.net. Meer informatie: www.egelantier.net.