Maureen Bakker.
Maureen Bakker. (Foto: aangeleverd)

Uitvaartzaken bespreken? Inloopspreekuur in Crematorium Hoorn

HOORN - Inwoners van de regio Hoorn zijn welkom bij het wekelijkse inloopspreekuur van PC Uitvaart. Dit wordt iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur gehouden in het Uitvaartcentrum en Crematorium aan de Berkhouterweg 26 in Hoorn. Tijdens het inloopspreekuur beantwoorden uitvaartbegeleiders Margreet Boendermaker en Maureen Bakker alle denkbare vragen rondom het afscheid.

"We denken niet graag na over ons afscheid. Toch geeft het rust om uw uitvaartwensen vooraf vast te leggen", aldus Margreet Boendermaker, uitvaartbegeleider bij PC Uitvaart. "Voor uzelf weet u wat er aan de hand van uw afscheidswensen financieel geregeld moet worden en voor de nabestaanden is dit een leidraad voor de toekomstige uitvaart."

Geen afspraak nodig

"Het spreekuur is laagdrempelig: bezoekers hoeven geen afspraak te maken", zegt Maureen Bakker. "Wij zijn aanwezig om de meest uiteenlopende vragen over de uitvaart te beantwoorden." De dames zijn ervaren uitvaartbegeleiders bij PC Uitvaart en nemen samen met bezoekers hun afscheidswensen door. Daarnaast weten zij alles over de mogelijkheden, ontwikkelingen en trends op uitvaartgebied.

Meer informatie of op een ander tijdstip een afspraak maken? Margreet Boendermaker: 06-21541630 / margreet.boendermaker@pc.nl of Maureen Bakker: 06-10157633 / maureen.bakker@pc.nl .

Margreet Boendermaker.