Prins Roberto met zijn hofdames Amber en Liza.
Prins Roberto met zijn hofdames Amber en Liza. (Foto: Het Masker)

Prins Roberto en hofdames Amber en Liza

Achter Prins Roberto schuilt Robèr Gitzels. Bouwjaar 1969 en 23 jaar getrouwd met zijn Judith die wij Prinses Judith mogen noemen. Prins Roberto is een geboren en getogen Zwager en een bezig bijtje van en voor het dorp. Hij heeft dan ook een bijzondere staat van dienst bij diverse verenigingen in het dorp.

Met carnaval zit het ook wel snor bij hem. Vanaf zijn 12e tot 7 jaar geleden heeft hij altijd meegedaan met zijn vriendengroep De Brekers aan de Grote Optocht. Dat is bijna 31 jaar lang! Zijn kinderen Bjorn en Amber hebben dit als goed voorbeeld gesteld want de ene zit bij 't Veesttiem en de andere bij De Partypoppers.

Afgelopen jaar zocht Prins Roberto nog naar iets nieuws om zijn vrije tijd mee te vullen en kwam als stageloper bij Het Masker uit om de organisatie van de Dikke Dolle Dinsdag te assisteren. Die actie is niet onopgemerkt gebleven…

Aan zijn zijde staan dochter Amber en haar beste vriendin Liza de Haan. Van kinds af aan doen ze al heel veel samen en hebben dus ook heel veul gemeen met elkaar. Al is het op het gebied van sport, hobby's en werk, het maakt ze niet uit.