Prins Skik, adjudant Bloid en de hofdames Esmee en Marije.
Prins Skik, adjudant Bloid en de hofdames Esmee en Marije. (Foto: aangeleverd)

Vier carnaval met de Blockeniers

Het carnaval bij de Blockeniers barst zaterdag 15 februari al los met het jeugdcarnaval: een frisfeest in de zaal van de SJJO (achter snackbar in de Koedshal). Aanvang 19.45 uur. Toegang, hapjes en drankjes zijn gratis.

Kinderpopconcert

Zaterdag 22 februari is eerst de traditionele sleuteloverhandiging in zowel het gemeentehuis van Hoorn als van Drechterland. De sleutel wordt overhandigd aan prins Skik en jeugdprinses Quinty. Zaterdagmiddag barst het carnaval los met een kindercarnaval-popconcert in feestpaleis de Brug. De jongere jeugd maar ook vaders, moeders, ooms en tantes zijn welkom. Na afloop gaat Go Round verder met feesten. Entree is drie euro en kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Blokker. Aanvang 14.00 uur. Zaterdagavond organiseert de Raad van Elf een knalfeest in Het Gouden Hoofd. Aanvang 21.00 uur.

Playbackshow en 55+-middag

Voor zondag 23 februari kan de jeugd zich opgeven voor de playbackshow in feestpaleis de Brug. Stuur een mailtje naar jeugddeblockeniers@gmail.com of bel Monique Schouten: 06-27375597. Maandag om 13.30 uur begint de 55+-middag in Het Gouden Hoofd. Naast een bingo met prijzen komt zanger John Brouwer het feest compleet maken. Vrij entree. Na afloop kunnen belangstellenden eten voor 25 euro p.p. Opgave bij Jan Jong: 06-31315655.

Als afsluiting van het carnaval is dinsdag de dinnershow. Thema dit jaar is jaren zeventig. Er zijn twee arrangementen voor dit zesgangendiner: 45 euro zonder drankjes, 60 euro met drankjes. Opgeven? Maak het keuzebedrag over op NL32 RABO 037754677.

Het jeugddecorum van de Blockeniers.