Afbeelding
Foto: Archief

Geslaagde rentree FC MultiCulti

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup boog koploper Autobedrijf John Visser een vroege achterstand tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 snel uiteindelijk toch om in een ruime overwinning: 5-1. Café Muizenvreugd profiteerde optimaal van het feit dat tegenstander Used Products Den Helder een groot deel van het duel met slechts vier spelers speelde: de vijfde speler arriveerde uiteindelijk nog wel, maar kon niet meer voorkomen dat zijn team met 8-2 de boot inging.

VHC Jongens bv kende weinig moeite met Kieskeurig: 9-3. Jeroen Kossen was met een hattrick de topscorer aan de kant van VHC. In de A2 Cup nam Schildersbedrijf Mol de koppositie over van NVDB na een spannende strijd met Chelsea; 4-3. NVDB ging kansloos onderuit tegen FC MultiCulti, dat de plek van het gestopte Fietsvoordeelshop.nl heeft ingenomen en na anderhalve seizoen afwezigheid een geslaagde rentree maakte: 0-6. SMP/De Verse Kippen boekte een ruime overwinning op Reyez!: 7-3.

Rodi Media-Cup

In de Rodi Media-Cup blijft de voorsprong van lijstaanvoerder Gofilex op Banosol intact. De koploper wist ook ERP360/Vobit aan de zegekar te binden met een overtuigende 7-1 zege. Banosol versloeg TOP met 4-1 en blijft in het spoor van Gofilex. Dicks Vage Kennissen passeerde AKD Adviesgroep op doelsaldo te passeren na een 6-2 zege in het onderlinge duel. In de D2 Cup is de koppositie in handen van De Heertjes/Albinotrouwringen 3, dat met 6-1 won van CDV Holding Heerhugowaard. Harm & Es Woningstoffering blijft in punten gelijk met De Heertjes na een 3-1 overwinning op 4FUN. Mors Grondverzet gaf een vroeg verkregen voorsprong uit handen tegen Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. en stond na afloop zelfs met lege handen: 2-3.

Afbeelding