Prachtige jurken zijn te bewonderen voor de aanstaande bruid.
Prachtige jurken zijn te bewonderen voor de aanstaande bruid. (Foto: Bram Heimens)

Trouwbeurs Alkmaar in aantocht

ALKMAAR - Een trouwauto met pech, de feestlocatie die vlam vat, weerscode oranje of bruidsjapon die vast komt te zitten in een roltrap. Het zal maar gebeuren?

Bij de gedachte alleen al slaat bij menigeen de blinde paniek toe. De Alkmaarse weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa, eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party is niet zo snel onder de indruk en heeft alles onder controle. Inmiddels kan zij een boek schrijven over de brandjes die zij achter de schermen geblust heeft zonder dat bruidsparen het voor de schermen door hadden.

De veelzijdige eventprofessional houdt haar hoofd koel en regelt adhoc een alternatief. Dit levert achteraf leuke gespreksstof op, maar vooral dankbaarheid dat het bruidspaar een weddingplanner in arm namen. Thessa is een vrouw die haar vak verstaat, want na twaalf jaar 'plannen' kent ze inmiddels het klappen van de zweep.

Van de hand van deze veelzijdige weddingplanner komen al tientallen strak georganiseerde huwelijksfeesten en evenementen. Haar werk is bekroond met de 'Love Award Publieksprijs - categorie Weddingplanner Noord-Holland 2018. Vorig jaar kreeg zij een Top-5 nominatie voor de Internationale ZankYou Awards. Naast haar job als weddingplanner heeft zij als eventprofessional grote zakelijke projecten georganiseerd voor diverse landelijke en regionale opdrachtgevers.

Trouwbeurs Alkmaar

Ook Trouwbeurs Alkmaar in het AZ-Stadion is een concept die uit haar creatieve koker. Ze trok zeven jaar geleden de stoute schoenen aan en stuurde een e-mail naar het AFAS stadion in Alkmaar: of ze wat voor een trouwbeurs voelden. "Dus ik heb onder het genot van een lekkere kop koffie mijn idee gepitcht. Met succes, want inmiddels is de zevende editie in aantocht en staan de regionale ondernemers in de rij om zich aan te sluiten bij mijn zakelijk netwerk en evenement."

Het selecteren van de juiste trouwleveranciers is een belangrijk onderdeel van de planning. Noord-Holland heeft een goed aanbod; stuk voor stuk professionele ondernemers die met passie en liefde hun vak uitvoeren. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar kunnen bezoekers persoonlijk kennismaken met hen en regionaal shoppen voor dé huwelijksdag. Vaak met leuke aanbiedingen.

Trouwbeurs Alkmaar wordt gehouden op zondag 26 januari van 10.00 tot 16.00 uur. Voor toekomstige bruidsparen een inspirerende dag, maar ook een jaarlijkse reünie van ondernemers. Zij (net)werken hard én er wordt veel gelachen. Een positieve energie van ondernemers met passie voor hun vak en dat is voor de bezoeker duidelijk voelbaar op de beursvloer.

Waarom een trouwbeurs in een voetbalstadion? Niet het meest voor de hand liggend. Alhoewel… de herenmodezaken zijn goed vertegenwoordigd en de toekomstig bruidegom kan het heilige gras vanaf de derde etage bewonderen. Hij zegt vast geen nee tegen deze trouwbeurs. Bestel voordelig tickets op www.trouwbeursalkmaar.nl.

Niet alleen voor de bruid veel moois te zien, ook de bruidsmeisjes komen aan bod.
Strak in het pak tijdens de mooiste dag van je leven.
Thessa Dudink-Latupeirissa, eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party.
Op de Trouwbeurs Alkmaar komen altijd veel belangstellenden een kijkje nemen.