De gasterij bij de Familiehoeve in Benningbroek is een kleine en unieke vorm van dagbesteding.
De gasterij bij de Familiehoeve in Benningbroek is een kleine en unieke vorm van dagbesteding. (Foto: aangeleverd)

Iedere week te gast bij Familiehoeve

BENNINGBROEK - De gasterij bij de Familiehoeve in Benningbroek is een kleine en unieke vorm van dagbesteding. De gasterij is 'allerliefst' en in de warme, gezellige XL-woonkeuken is plaats voor maximaal zes personen. Wie nog thuis woont en naast de zorg thuis gezelschap wil, kan dat bij de Familiehoeve vinden.

De medewerkers van de Familiehoeve zijn er met een oprecht hart voor de gasten. De gasten mogen natuurlijk zelf bepalen wat zij bij de Familiehoeve doen. Meedoen kan op elk niveau en samen wordt op creatieve manier bekeken wat allemaal wél kan. Elkaar ontmoeten is de algemene deler, in open sfeer met elkaar kletsen over niks of over van alles. De benadering van de Familiehoeve is altijd hartelijk. De medewerkers zijn blijvend nieuwsgierig naar waar een gast blij van wordt.

Naast de gasterij is een keuken, waar gasten van alles kunnen maken om het leven te vieren. Altijd al een quiche willen maken, een wilde maaltijdsalade of een heerlijke ouderwetse appeltaart met een likje abrikozenjam voor extra glans? Of een eigen favoriet recept met de gasterij delen? Dat kan. Koken en bakken zijn op deze manier een bezigheid die prikkelt, gezelligheid biedt en onze inwendige mens tevreden stelt.

Vaste gasten mogen - als zij dat willen - van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.30 uur aan de keukentafel aanschuiven. De kosten hiervan zijn 75 euro per dag. De Familiehoeve geeft de gast maandelijks achteraf een factuur. Vervoer van en naar de gasterij is aan de gast zelf om te verzorgen. Meedoen kan op elk niveau op basis van vrijwillige deelname.

Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via e-mail: marjolein.verberne@defamiliehoeve.nl. Bellen kan ook: 06-14577290.