Winteractiviteiten bij Restaurant de Egelantier

WIJDENES - Restaurant de Egelantier in hartje Wijdenes heeft tijdens de wintermaanden leuke arrangementen, zoals Brrr***ljante Wintermiddag, Port-Spijsproeverij en een speciaal Valentijndiner.

Annette hartelijke gastvrouw & Henk in de keuken

Brrr***ljante Wintermiddag

Elke zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur genieten bij het knapperend haardvuur met een borreluurtje bestaande uit twee consumpties en een borrelplank voor 9,95 euro p.p. of eigengemaakte snert met roggebrood en spek voor 6.50 euro p.p. Met natuurlijk huisgemaakte Glühwein.

Port-Spijsproeverij

Meer weten over port of geïnteresseerd in de herkomst en het productieproces van deze drank en wilt u het verschil in smaak ervaren tussen de verschillende soorten port? Restaurant de Egelantier organiseert in samenwerking met de Wijnkelder Almere zondag 26 januari een Port-Spijsproeverij voor 40.00 euro p.p.

Bijzondere porten

De proeverij start om 16.00 uur. Tijdens de proeverij proeft en beoordeelt u zes verschillende porten waarbij amuses geserveerd worden. De proeverij wordt afgesloten met twee wijnen, raclette, kaasfondue en een dessert.

Verknocht geraakt aan een van de portsoorten? Dan kunt u deze achteraf bestellen.

Valentijndiner

Voor wie extra uit wil pakken op de dag der liefde hebben wij vrijdag 14 februari een speciaal viergangen Valentijnmenu voor 42.50 p.p.

Dineren bij haardvuur

Dineren bij haardvuur met een feestelijk gedekte tafel, brandende kaarsjes en een fijne muzikale invulling van Latin Moves. Bij het aperitief serveren wij een amuse van het huis. A la carte dineren is ook mogelijk.

Restaurant de Egelantier, 't Wuiver 32 1608 ES Wijdenes.

Meer informatie via 0229 501286, egelantier.net en info@egelantier.net.