Vrijdag 17 januari heeft het restaurant de deuren weer geopend.
Vrijdag 17 januari heeft het restaurant de deuren weer geopend. (Foto: Rodi Media)

Restaurant De Beleving compleet vernieuwd

GROOTEBROEK - Restaurant De Beleving - onderdeel van HappyDays in Grootebroek - is ingrijpend verbouwd. Twee weken lang is keihard gewerkt en vrijdag 17 januari zijn de deuren weer geopend. Kom gauw langs in het compleet vernieuwde restaurant De Beleving!

'Nieuw concept biedt het beste van alle mogelijkheden'

Volgens de enthousiaste medewerkers Wietse de Jong en Imran Mohamed was het tijd voor wat anders. "We zijn nu een à la carte-restaurant met veel keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. We hebben zeer zorgvuldig een nieuwe kaart samengesteld, zodat onze gasten weer heerlijk kunnen genieten van al onze verse producten. Een biefstuk, schnitzel, maar ook koude en warme tapas; dit nieuwe concept van De Beleving biedt eigenlijk het beste van alle mogelijkheden. Een bezoek aan ons is een totale beleving."

De Beleving biedt verder diverse cominatie-arrangementen. Dat betekent op een voordelige manier een hele middag of avond plezier beleven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de website: https://happydays-nh.nl/.

Ook kok Lieuwe de Jong jr. is helemaal klaar voor het nieuwe concept van De Beleving. "Mijn team en ik proberen steeds weer de gerechten dagvers en smakelijk te presenteren voor onze gasten. We kijken er erg naar uit!" Verzekerd zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan gauw! Kleine groepjes kunnen gerust eens binnenlopen; vaak is er dan wel plek. Eerst iets actiefs doen en daarna dineren, of liever andersom? Laat het weten, dan zorgen de medewerkers ervoor dat alles mooi op elkaar aansluit."

Restaurant De Beleving, Industrieweg 48a in Grootebroek. Meer informatie of reserveren: https://happydays-nh.nl/ of 0228-521113.