De Omringpas geeft veel voordeel; zo ervaart ook Rita van Wees (79).
De Omringpas geeft veel voordeel; zo ervaart ook Rita van Wees (79). (Foto: José de Jong)

Veel voordeel met Omringpas

REGIO - Korting op de zorgverzekering, korting bij verschillende winkels, korting op allerlei trainingen, gratis krukken en rollator: het is zomaar een greep uit de voordelen van de Omringpas. Rita van Wees (79) schafte de pas een jaar geleden (weer) aan. Vanuit de gedachte dat er altijd wat kan gebeuren. "Op mijn leeftijd kom je toch in de gevarenzone."

'In de Omringwinkel word je goed geholpen'

Rita gebruikt de pas af en toe. "Gelukkig heb ik nog geen hulpmiddelen nodig. Maar ik heb de laatste tijd wel koude handen in bed, dus ik wil snel een keer naar de Omringwinkel in Hoorn. Om handschoenen te kopen, met tien procent korting. Als het binnenkort een keer mooi weer is, ga ik lekker op de fiets naar Hoorn. Heb ik gelijk even frisse lucht."

Over de winkel is ze zeer te spreken. "Ze hebben goede spullen. En je wordt er goed geholpen."

Bijblijven

Ook het gratis Omringmagazine dat pashouders ontvangen vindt Rita leuk. "Ik lees het altijd, zo blijf ik bij." Maar dat ze met de Omringpas ook vijf procent korting op de basiszorgverzekering van Univé en Zilveren Kruis kan krijgen, wist ze niet. "Echt? Wat goed om te horen. En op de aanvullende verzekering zelfs tien procent korting? Dat ga ik snel in orde maken."

Pashouders met een aanvullende verzekering bij Univé kunnen de Omringpas zelfs declareren. Dan is de pas dus gratis!

Ook een Omringpas? De pas kost 22,95 euro per jaar en geeft veel voordeel. Kijk voor het volledige aanbod op www.omringpas.nl.