Industrial Tyres Amsterdam: totaaloplossing voor banden en bedrijf

AMSTERDAM - Industrial Tyres Amsterdam is in 2007 opgericht door Marcel Willems. Hij is met ruim 25 jaar ervaring in de branche een expert en heeft zich op eigen locatie omringd door ervaren bandenprofessionals.

De ondernemer biedt op maat geproduceerde industriebanden en velgen voor specifieke toepassingen. Trojan Tire is een revolutionair product in de bandenwereld. Door de voordelen van luchtbanden te combineren met de voordelen van volrubber banden ontstaat een product dat uitermate geschikt is voor heftrucks. Deze banden geven een voertuig meer comfort, grip en een kortere remweg. Het veiligheidsaspect is hierbij een belangrijk punt, alsmede een efficiëntie en lagere kostprijs die behaald wordt. Deze band is uitermate geschikt voor voertuigen die continu draaien.

Recyclebaar

Tire Life is een lichtklevende vloeistof, die de band en velg beschermt tegen vroegtijdige slijtage en erosie. Het verlengt de levensduur van de industriële, OTR en grondverzetbanden. Kosten voor het overspuiten van velgen bespaart de klant, omdat het product roestschilfers verwijdert. Het is volledig recyclebaar en zorgt voor minder co² uitstoot. Tire Life is geschikt voor zware voertuigen, die ook hogere snelheden halen.

Industrial Tyres Amsterdam, Isarweg 2 in Amsterdam, tel. 020-5062249. Meer informatie: sales@industrial-tyres.nl.