Boem! 'Gelukkig' nieuwjaar?!

Op 1 januari om 0.30 uur reed een dierbare vriendin terug van haar werk naar huis. Er was een noodoproep rond 22.45 uur van een cliënt in Uitgeest, de nodige hulp verleend, reed deze verzorgende IG met haar auto weer naar huis. Het was een lange werkdag geweest en nu ging ze samen met haar partner het nieuwe jaar in te luiden. Op naar de champagne en de oliebollen! En ze was blij dat ze wat had kunnen betekenen voor deze cliënt.

Ben jij zo moedig om contact op te nemen?

Ontploffing

Vanwege de dichte mist kon ze slechts stapvoets rijden. Echter, wat er toen gebeurde.... Ter hoogte van Manege Groot aan de Herenweg op Rinnegom, zag ze iemand iets naar haar toegooien en hoorde zij een enorme ontploffing. Er had iemand een vuurwerkbom onder haar auto gegooid! En haar auto kwam pruttelend tot stilstand. Geen beweging meer in te krijgen. Vreselijk geschrokken heeft ze haar vriend gebeld en samen hebben ze de auto naar de gebouwde kom in Egmond aan den Hoef kunnen duwen. Een geluk dat ze zelf niet gewond is geraakt. Mensen, is dit hoe we met elkaar omgaan in 2020?

Moed

Aan degene die deze vuurwerk bom gooide: ...er van uitgaande dat je niet willens en wetens iemand hebt willen beschadigen.. Ben jij zo dapper, moedig en menselijk om contact op te nemen, je excuses aan te bieden en de schade te betalen? En zijn er getuigen van deze onbezonnen daad, die zo moedig zijn zich te melden? Via de redactie kun je onze contactgegevens opvragen. Gelukkig en veilig nieuwjaar allen.