Afbeelding
Je gasten vermaken zich in de Photobooth! (Foto: Jason Scragz)

Trends in de trouwshoot

REGIO – Voorbij is de tijd dat het kersverse huwelijkspaar er na de plechtigheid een paar uur er tussenuit kneep voor een statige fotoshoot. Om het resultaat pas weken later in een keurig album pas terug te zien. Er is vandaag de dag zoveel meer mogelijk.

Een trend is het hele traject in beeld te brengen. Dus vanaf het aanzoek tot het binnenstappen van de bruidssuite na het feest. Altijd leuk voor later: aanzoekskiekjes. Een trend waarmee je wel een stapje terug in de tijd neemt. Maar wat wel het allereerste bijzondere moment in de aanloop naar de bruiloft in beeld brengt.

Een goede bruidsreportage maken vraagt om specialisme. Met alle respect voor de goedwillende fotograferende oom, het blijft link dé momenten van jullie belangrijkste dag over te laten aan een amateur. De vakman brengt gegarandeerd de momenten die je nooit wil vergeten in beeld. Trend vandaag de dag niet één, maar twee bruidsfotografen. Het geeft de garantie dat elk speciaal moment van de bruiloft wordt vereeuwigd. Wat natuurlijk al begint al in de ochtend wanneer bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de dag.

Originele momenten

Tip voor een origineel fotomoment: het restaurant waar het allereerste verliefde etentje plaatsvond. Of de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. In dat verlengde is een trend gespot uit de USA: het bruidspaar slaapt de nacht voor de bruiloft op een mooie locatie. Zoals een hotel of landgoed. De perfecte manier om ontspannen de dag der dagen te beginnen en een prima plek voor originele foto's in het trouwalbum.

Altijd leuk voor op de dag zelf: Photobooths oftewel fotohokjes. Die zijn er in allerlei varianten en brengen reuring in een trouwfeest. Voor inspiratie: kijk eens op photoboothbus.nl of fotobelevenis.nl/photobooths/

Vergeet in 2020 het stoffige trouwalbum op zolder. Maar ga voor een online trouwalbum. Die neem je op je gsm altijd mee in je broekzak of tas om aan iedereen de foto's te laten zien waar je ook bent.