Afbeelding
(Foto: Pixabay )

Voorlichtingsmiddag chronische pijn

PURMEREND - Het Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend, verzorgt op dinsdagmiddag 3 maart 2020 een informatiebijeenkomst voor mensen met chronische pijnklachten en hun partners/familieleden.

'Regie terugkrijgen'

Wat zorgt er nou voor dat chronische pijn zoveel pijn doet en hoe kunt u ondanks de pijn toch weer regie op uw leven krijgen? Deze vragen staat centraal tijdens de informatiebijeenkomst chronische pijn.

Programma

Tijdens deze middag spreken de pijnconsulenten over chronische pijn en de behandelmogelijkheden vanuit de pijnpoli. Marjanne Bakker, psycholoog van het Dijklander Ziekenhuis staat stil bij de invloed van onze brein op de chronische pijn en het nut van psychologische ondersteuning.

Behandelmogelijkheden

Marjolein van Schijndel, oefentherapeut bij het Netwerk Chronische Pijn en Ricco Poffijn, fysiotherapeut van het Rugnetwerk gaan nader in op de behandelmogelijkheden buiten het ziekenhuis. Tot slot bespreekt Jolanda Zondervan, revalidatiearts van het Dijklander Ziekenhuis de mogelijkheden van revalidatie bij chronische pijn.

Revalidatie bij chronische pijn

Doel van de middag is u zo goed mogelijk informeren over het menselijk pijnsysteem, de behandelmogelijkheden van chronische pijn en het nut om deze verschillende mogelijkheden gecombineerd in te zetten.

Locatie en tijdstip

De voorlichtingsmiddag wordt gehouden in vergaderruimte C op de 1e verdieping van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend.
Het inhoudelijke gedeelte start om 15.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. De zaal is geopend vanaf 15.00 uur.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op 3 maart? U bent van harte welkom!

Dijklander Ziekenhuis is met locaties in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen en Volendam hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Waterland en West-Friesland.


U kunt zich aanmelden in het ziekenhuisdoor vóór 28 februari een e-mail te sturen naar pijnpoli@wlz.nl of te bellen met de pijnpoli, via telefoonnummer 0299-457 135. Het ziekenhuis hoort graag met hoeveel personen u komt.