Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Parkinsoncafé Purmerend/Waterland

PURMEREND - Het Parkinsoncafé Purmerend/Waterland houdt 17 februari een bijeenkomst met als thema: seksualiteit en Parkinson, met Nienke Dekkinga, consulent seksuele gezondheid- www.fijnvrijen.nl.

Als je geconfronteerd wordt met de diagnose Parkinson komt er veel op je af. Je hebt op een dergelijk moment heel wat te verwerken. Je zult in eerste instantie waarschijnlijk niet meteen denken aan de gevolgen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Ook de aandacht in het medische circuit ligt meestal alleen op de fysieke en psychische ongemakken. En dat is jammer want zowel bij mannen als bij vrouwen heeft de ziekte van Parkinson veelal ook gevolgen voor de intimiteit en seksualiteit.

Seksueel functioneren

In deze lezing wordt aandacht besteed aan diverse vragen. Welke invloed heeft Parkinson op intimiteit en het seksueel functioneren? Hoe kun je daar op een goede manier mee omgaan? En hoe maak je het (weer) leuker in de slaapkamer?

Adres: De zorgcirkel, locatie Novawhere , Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1, Purmerend. Eigen bijdrage: € 2,- inclusief 2x koffie/thee. Tijd: 16.00 uur tot 17.30 uur (zaal open: vanaf 15.45 uur).

Meer info

parkinsoncafepurmerend.nl / Info@parkinsoncafepurmerend.nl. Anneke Taylor (075 64 24 593), Marijke van Ark (075 6283838)