Bos&Groothand.
Bos&Groothand. (Foto: M.den Hartog)

Bos & Groothand in de speelzaal

PURMEREND - Ieder mens heeft gedachtes die je niet zo snel uitspreekt. Wat gebeurt er als je dat wel doet? Heb je dat weleens geprobeerd? Bos&Groothand, gevormd door Arjan Bos uit Purmerend en Frank Groothand brengen muzikaal cabaret naar de Speelzaal in Purmerend.

De Speelzaal aan de Violenstraat 6 is een klein gezellig theater met plaats voor zo'n 40 bezoekers. De ruimte diende als repetitieruimte voor de première van Verlichting en dat beviel Bos&Groothand zo goed dat zij gevraagd hebben om hier te mogen spelen.

Luchtjes, zen en liefde

Verlichting is een fijne voorstelling om naar te kijken en te luisteren. De liedjes gaan over luchtjes die je onderweg opdoet, zen zijn, liefde, verlies, kortom alle facetten van het leven komen aan bod. Daar valt gelukkig ook voldoende om te lachen. Vrijdag 21 februari 2020 om 20:30 uur en zondag 23 februari 2020 om 15:00 uur. Voorstelling duurt zeventig minuten zonder pauze.

Kaarten

Kaarten kosten 12,50 euro inclusief koffie/thee voor en een drankje na.

Kaarten zijn te bestellen door te mailen naar bosengroothand@gmail.com en vermeld u dan uw naam, aantal kaarten en datum voorstelling. Voor verdere informatie www.bosengroothand.nl