Medium Sjoerd Hidma bij Aurora

DEN HELDER – Het spiritueel centrum 'Aurora' heeft voor woensdag 26 februari het medium Sjoerd Hidma uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in de Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22 te Den Helder. Aanvang 20.00 uur.

'Het is fijn als een dierbare door mag komen'

Sjoerd Hidma is al meer dan 21 jaar werkzaam in de geestelijke wereld, een medium dat graag diepgang zoekt en aan de aanwezigen in de zaal doorgeeft wat op dat moment belangrijk is.

Gek op humor

"Natuurlijk is het heel fijn als een dierbare door mag komen om u iets te vertellen", zegt Hidma. Hij houdt niet van algemene omschrijvingen zoals: 'moeilijk gehad' of 'hard gewerkt'.

Hidma auteur van boek 'Droom je wijzer'

"Eerst vertel ik wat er door gidsen wordt aangereikt, daarna pak ik uw entreebewijs om meer informatie door te geven. Persoonlijk ben ik gek op humor en gebruik het om er een niet al te zware avond van te maken." Sjoerd Hidma verzorgt openbare avonden in onder andere Heiloo, Beverwijk en Alkmaar. Hij is ook de schrijver van het boek: 'Droom je wijzer', de uitleg van het systematisch verklaren van de droom dat aan de auteur is gegeven tijdens een uittreding.

Voor meer info: Dave Hagenstein, e-mail: hagenstein52@gmail.com of https://123aurora123.wordpress.com