Stokman viert 60-jarig bestaan.
Stokman viert 60-jarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

Historische Renault's gezocht!

ALKMAAR - Renault-dealer Stokman viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Het gehele jaar wordt stilgestaan bij deze verjaardag. Eén van de hoogtepunten wordt het bezoek van 'Club d'Anciennes Renault' (kortweg CAR). Deze vereniging is voor bezitters van klassieke Renault's en behoort tot de grotere merkenclubs van Nederland. De vereniging heeft tot doel het in stand houden van auto's gefabriceerd en geassembleerd door Renault en Alpine.

Zondag 19 april brengt deze vereniging met ruim 60 historische Renault's een bezoek aan Alkmaar. Vanaf 10.30 tot 13.30 uur kan iedereen genieten van deze auto's, alvorens een rondrit richting Schagen van start gaat. De tour wordt 's middags weer afgesloten bij Stokman.

Aanmeldingen

Voor deze dag is Stokman op zoek naar historische Renault's uit de Kop van Noord Holland die geen lid zijn van de CAR. Wie in de regio woont en in het bezit is van een bijzondere Renault die ouder is dan 20 jaar, is van harte welkom op 19 april. Deze bijzondere voertuigen krijgen een mooi plekje tussen de andere auto's. Graag ziet Stokman aanmeldingen tegemoet per email: 60jaar@stokman.nl met vermelding van persoonlijke gegevens en uiteraard het type auto.

Historische Renault's binnenkort te zien bij Stokman.