Aannemersbedrijf Siemensma weet hoe je het woongenot in je bestaande huis letterlijk kunt vergroten.
Aannemersbedrijf Siemensma weet hoe je het woongenot in je bestaande huis letterlijk kunt vergroten. vincentdevriesfoto.nl

Siemensma geeft je de ruimte!

BEVERWIJK - Groter wonen? Daar hoeft lang niet altijd een verhuizing aan vooraf te gaan. Aannemersbedrijf Siemensma weet als geen ander hoe je het woongenot in je bestaande huis letterlijk kunt vergroten. Zie je verderop in de straat een fraaie dakkapel? Dikke kans dat die door Siemensma werd geplaatst. Want deze vaklieden hebben in de afgelopen 34 jaar al honderden gezinnen blij gemaakt met zo'n perfect uitgevoerde ruimtewinner.

Een traditionele dakkapel levert enorm veel ruimte, licht en niet te vergeten meerwaarde op. Maar het kan vaak nóg beter. Met een dakopbouw over de nok verandert de zolder in een volwaardige woonetage. Siemensma kan zo'n zee aan extra leefruimte op bijna ieder schuin dak realiseren, mits de nok niet te hoog is. Natuurlijk kan het bedrijf ook een extra etage op een huis met een plat dak maken. Alles in de beste kwaliteit voor een zo gunstig mogelijke prijs en met een ruime keuze aan materialen, kleuren en stijlen.
De ontwikkeling van het kunststof kozijn is in de laatste paar jaren erg hard gegaan. Het kunststof kozijn steekt zelfs tegenwoordig een aantal meer traditionele materialen naar de kroon. Op dit moment is de combinatie van techniek, veiligheid en esthetica en het beperkte onderhoud een doorslaand succes. Ons product voldoet aan alle moderne eisen van deze tijd.
De levenscyclus van het product is van invloed op de duurzaamheid. Kunststof kozijnen hebben dankzij het goede recycle systeem een lange levenscyclus. Alle onderdelen van kunststof kozijnen worden vermalen tot korrels, die weer gebruikt worden voor de productie van nieuwe kozijnen. Dit proces kan zich wel tot tien keer herhalen. Merk: Europrovyl.
Soms is een uitbouw op de begane grond de beste oplossing voor meer woongenot, bijvoorbeeld met mooie openslaande deuren naar de tuin. Want ook het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof is een specialiteit van aannemersbedrijf Siemensma. Wat de woonwensen ook zijn, de bouwtechnische kennis van Siemensma staat altijd garant voor doordachte constructies die aan alle eisen voldoen en ook bij het aanvragen van eventuele vergunningen kan het bedrijf van dienst zijn.
Siemensma BV is sinds 1986 uitgegroeid tot een zeer vertrouwde naam in de regio. Een modern familiebedrijf dat wordt gerund door een vakkundig team. Dagelijks zijn ze in touw om woonwensen te vervullen. Met veel plezier, liefde voor hun bedrijf en natuurlijk veel oog voor hun klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor advies aan huis en een gedetailleerde offerte, waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.

Aannemersbedrijf Siemensma BV, Brink 10, 1947KV Beverwijk, (0251) 213017,
www.jssiemensma.nl.