Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Klimaatneutraal verwarmen en koelen

REGIO - Airconditioning/warmtepomp zal steeds meer de huidige systemen gaan vervangen. Het is klimaatneutraal, energiezuinig en dat niet alleen u kunt de temperatuur zowel 's winters als zomers regelen. Dit kan d.m.v. een vol automatische afstandsbediening of via wifi en uw smartphone. De stijgende temperaturen zorgen voor warme maanden, waardoor airconditioning steeds noodzakelijker zal worden. Voor een goede nachtrust en prettige leefomgeving is een airconditioning ook onmisbaar geworden in Nederland. De airconditioning/warmtepompen van Bestair zijn fluisterstil en onderhoudsarm.

Een airconditioning haalt ook veel vocht uit de lucht bij hete klamme zomers, hoge vochtigheid is ook slecht voor uw gezondheid. Vooral 50 plussers hebben last van hoge temperaturen en hoge vochtigheidsgraad, benauwdheid en temperatuur verhoging neemt toe. Tijdens hete zomers overlijden daarom ook veel senioren, ze bezwijken van de hitte.

Met de multi split systemen van Bestair kunt u meerdere ruimtes voorzien van een binnenunit en elke ruimte aparte verwarmen of koelen, net waar vraag naar is. en Tevens is er voor mensen met allergie een Cara uitvoering, deze zorgt er voor dat alle luchtjes en stofdeeltjes volledig worden geƫlimineerd door een uniek filtersyteem. Met een lucht airconditioning/warmtepomp is elke ruimte zeer snel op temperatuur te brengen. De kosten van koelen/verwarmen zijn minimaal. Veelal bereikt u een besparing van 50 tot 80% op uw huidige stookkosten. De kosten van aanschaf vallen geheel weg tegen de energiebesparing. Uiteraard is de energiebesparing het hoogst, indien u alle ruimtes voorziet van een binnenunit. Alle installaties van Bestair kunnen tegen zeer voordelige tarieven per maande worden betaald. U bent direct eigenaar van de installatie, alleen betaald u gespreid over 24-60 maanden. Uiteraard zit hier een marktconforme rente op. De installatie is geheel op maat en daarom essentieel dat elke installatie zal worden gedaan door vakmensen. Al onze installateurs beschikken over het verplichte Stek diploma. Alvorens u overgaat tot aanschaf kunt u gebruik maken van onze showroom aan huis. De adviseur maakt een afspraak en heeft in de showroombus alle modellen waar u uit kunt kiezen. U kunt dan het geluid horen of niet, zo fluisterstil zijn ze. Tevens geeft Bestair 10 jaar garantie op de installatie. www.bestair.nl