De slimme emissieloze Nissan e-NV200.
De slimme emissieloze Nissan e-NV200. (Foto: Nissan)

Bereik klant in binnenstad met Nissan e-NV200

REGIO – Ondernemers even onder elkaar: we weten natuurlijk dat we de aarde voor onze kinderen en andere bewoners schoon en in goede handen moeten achterlaten. Maar tegelijk moet je wel die klant in de binnenstad kunnen bereiken met je vracht… Nissan biedt de oplossing in de vorm van de emissieloze e-NV200. De volledig elektrische bedrijfsauto waaraan zelfs Femke Halsema haar goedkeuring heeft gegeven om de binnenstad mee in de rijden…

Vervoersbedrijven hebben te maken met steeds strengere restricties op het gebied van uitstoot, vooral in steden. De volledig elektrische Nissan e-NV200 heeft zich inmiddels als personen-, maar ook als bedrijfswagenversie bewezen als een praktische en emissieloze oplossing.

De e-NV200 vertegenwoordigt het beste van de NV200 en de volledig elektrische Nissan LEAF en was in zowel 2016 als 2017 de bestverkochte elektrische bedrijfsauto in Europa. Met de 40 kWh-batterij heeft de e-NV200 een actieradius van 200 kilometer (WLTP). Er passen twee Europallets in en is het laadvermogen 705 kilogram.

LEAF: succesverhaal

Andere schone Nissan topper is de LEAF. Daarmee zet het merk het elektrische succesverhaal door met inmiddels de tweede generatie. De LEAF is het ultieme bewijs dat elektrische auto's inmiddels een plaats verdienen in het wagenpark van grote bedrijven.

Met meer dan honderd onderscheidingen wereldwijd en meer dan 340.000 verkochte exemplaren sinds zijn introductie in 2010 heeft de Nissan LEAF een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Auto Brockhoff Noord

Meer weten over deze duurzame Nissan modellen? Stap dan eens binnen in de showroom van Auto Brockhoff Noord B.V, Netwerkweg 51 in Amsterdam. Of kijk op de website

www.autobrockhoff.nl

De LEAF, duurzame topper van Nissan.