Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Ekoplaza Zaandam: gezond, duurzaam en eerlijk

ZAANDAM - "Bij Ekoplaza Zaandam kun je onbezorgd boodschappen doen. Gezond, duurzaam en eerlijk. Daarom zijn we als volledig biologische supermarkt graag een onderdeel van jouw gezonde leefstijl", aldus de gastheren van Ekoplaza Zaandam, Hermitage 91 (praktisch naast de bioscoop Pathé).

Dat heeft voordeel, niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen en daar weer de kinderen van. Voor de bodem waar we van eten, de dieren die daar wonen en de mensen die er op werken. Voor het water dat we drinken en de lucht die we ademen. Voordeel voor alles dat leeft. De basis van alles is de bodem. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde en smakelijke, biologische producten op. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden, preventieve antibiotica en kunstmest. Onze boeren, telers en producenten krijgen de kans om de bodem goed te verzorgen; er is ruimte voor vruchtwisseling en gezonde groei waardoor er een gezonde bodem ontstaat. Dit betekent dus ook een juiste, eerlijke prijs voor onze producten zodat we samen goed kunnen zorgen voor de wereld om ons heen."

"We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van jou als mens, het milieu en alles wat leeft. Daarom doen we geen concessies om onze producten voor een steeds lagere prijs aan te kunnen bieden. Ekoplaza kijkt verder dan alleen biologisch. We zijn de allereerste supermarkt met een volledig BPA-vrij assortiment en zijn daarnaast druk bezig om plastic uit alle winkels te halen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten smaken zoals ze van origine horen te smaken. Biologische producten kennen geen GMO en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn onnatuurlijke conserveermiddelen niet toegestaan. Dat maakt jouw eten écht veel lekkerder!" Zie verder www.ekoplaza.nl