Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Autobedrijf Van der Maat vestigt zich volledig in Enkhuizen

ENKHUIZEN - Door de verkoop van de activiteiten in Zwaag legt autobedrijf Van der Maat zich sinds 1 januari 2020 volledig toe op de verkoop van jong, gebruikte personenwagens van Peugeot en Citroën in Enkhuizen.

De komst van Erik van der Maat zorgt voor een versterking van de verkoop en de hiermee samenhangende service activiteiten. Jeroen Coevert concentreert zich met zijn team volledig op de werkplaats. Hiermee zijn de taken verdeeld en ontstaat een sterker bedrijf dat de klant nog beter van dienst kan zijn.

Al meer dan veertig jaar is Van der Maat in Enkhuizen gevestigd als vertegenwoordiger van Citroën. In 2013 kwam daar het merk Peugeot bij. Met de komst van Erik en Cees van der Maat naar Enkhuizen is daar nu ook een professioneel verkoopteam aanwezig.

Meer dan 40 jaar sterk

In de vestiging zijn permanent gebruikte auto's en bedrijfswagens van Citroën en Peugeot aanwezig. Als officiële vertegenwoordiging van Citroën en Peugeot is Van der Maat ook het adres voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Van der Maat werkt uiteraard met originele fabrieksonderdelen.

Van der Maat is daarnaast al vijf jaar actief als vertegenwoordiger van het label James: klanten kunnen dus ook terecht voor onderhoud en reparaties aan alle andere merken. Tevens heeft James een programma voor Private Lease en elektrisch rijden (Moobi service center); de belangrijke vormen van mobiliteit op dit moment.

Team

Verkoopteam: Erik van der Maat en Jeroen Coevert. After Sales Werkplaats: Jeroen Coevert en Ingrid Duys.

Wij zijn op weekdagen geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Autobedrijf van der Maat is te bereiken via 0228 315863, vandermaat.nl en enkhuizen@vandermaat.nl.