Afbeelding
Het Menuetto Trio. (Foto: aangeleverd)

Programma Wormerveerse Vermaning

WORMERVEER - Het Menuetto Trio brengt in het programma van de Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57, klassiek aan de Zaanbocht. Dat gaat op zondag 16 februari gebeuren van 15.00 uur. Het trio bestaat uit Valle González Martín, hobo, Alfonso Manzanera Rojo, klarinet en Daniel Garrido Iglesias, fagot.

Het sinds 2017 bestaande Menuetto Trio speelt stukken van Ibert, Mozart, Farkas, Beethoven, Tansman en Piazolla.

Op dinsdag 18 februari is er het filosofisch café met Marcel de Boer. Wie mee wil filosoferen is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Marcel de Boer is ook de gespreksleider bij de bijeenkomst op 3 maart. Thema is 'Hoe filosofie je leven kan verrijken'. Dat kan ook op dinsdag 25 februari maar dan samen met Joke Hutteman.

Op 7 maart begint de vierdelige cursus schrijf je los! die door Staddichter075 Ellis van Atten wordt gegeven. De cursusdata zijn 7, 21 maart, 4 en 18 april. Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur. Je hebt wat te vertellen, je wilt het op papier zetten, misschien wel delen, maar niet in een verslag of een rapport. Tijdens cursus boor je je eigen creativiteit aan als schrijver.

Aanmelden

Voor leden van het Nut is het € 40,- en voor niet-leden € 50,- Hierbij gaat het om vier lessen. Aanmelden kan bij Yvonne Klomp, emailadres: yvonneklomplw4@gmail.com