Afbeelding
Yvonne Kelatow. (Foto: Bart Homburg)

Valentijnsdiner voor goede doel

WORMERVEER - Op vrijdagavond 14 februari houdt Yvonne Kelatow een speciaal Valentijnsdiner. De opbrengst van het diner komt ten goede aan het Arie Lemsfonds. Dit fonds ondersteunt dit jaar projecten die de eenzaamheid in de Zaanstreek bestrijden.

Yvonne Kelatow zal een uitgebreid authentiek Indonesisch buffet verzorgen met diverse vegetarische en kipgerechten. "Op deze Valentijnsdag hoeft niemand alleen te eten. Dus kom individueel of neem gezellig iemand mee. Voor 35 euro per persoon krijg je een gezellige avond en een volledig diner inclusief drankjes. Vanaf 18.00 uur ben je welkom in De Bloesem, Vinkenstraat 2 te Wormerveer. Om 19.00 uur wordt het buffet geopend. Een plekje reserveren voor deze heerlijke avond is wel gewenst. Een plaatsbewijs is te koop op www.ticketkantoor.nl/shop/valentijnsdiner", aldus de inititatiefneemster.

"Met liefde kook ik voor jullie" zegt Yvonne Kelatow. Ze is een begrip in culinair Zaanstad. Jarenlang kookte ze in haar Indonesische eethuis 'De Keuken van Von' aan de Burcht in Zaandam. Ze vindt het heerlijk om weer voor het goede doel de keuken in te gaan en hoopt dat alle 60 plaatsen bezet zullen zijn. Het buffet zal meer dan tien verschillende gerechten bevatten. Daarnaast wordt iedereen ontvangen met een aperitiefje. Er wordt een drankje geschonken en na afloop is er koffie of thee.