Train mee voor Dam tot Damloop

OOSTZANERWERF - Voor het zestiende jaar organiseert loopgroep Buurttraining voor de buurten Oostzanerwerf (Walvisbuurt, Circus- en Kermisbuurt, Molenwijk) en omstreken hardlooptrainingen voor de Dam tot Damloop by night/ Dam tot Damloop 2020, dit jaar op zaterdagavond 19 september en op zondag 20 september.

De trainers hebben de hardloopgroepen verdeeld in een groep voor beginners en een groep voor gevorderden. De groep beginners is bedoeld voor lopers die ongeveer twintig minuten achter elkaar kunnen hardlopen en de groep gevorderden voor lopers die ten minste drie kwartier achter elkaar kunnen hardlopen.

Vanaf woensdag 8 april tot en met 16 september wordt onder leiding van twee bezielende coaches getraind. De coaches staan garant voor een goede opbouw; wekelijks wordt de duur van de training uitgebreid en zij geven gedegen loopadviezen. Om optimaal aan de start te kunnen verschijnen moeten de deelnemers wel zelf nog een tweede keer lopen.

De trainingen vinden plaats op de woensdagavonden vanaf 19.15 uur tot ongeveer 20.30 uur. Startpunt is wisselend. De ene week vanaf Any Time Fitness in de Walvisbuurt, de andere week in Het Twiske. De kosten voor de trainingsperiode bedragen € 50,00 en de deelnemers trainen op eigen verantwoording met de groep mee.

Aanmelden: 06-4578 9867 (na 18.00 uur) of buurttraining@gmail.com.

Inschrijven voor de Dam tot by Night en de Dam tot Dam loop kan via www.damloop.nl.