De dames behandelen diverse brandende kwesties.
De dames behandelen diverse brandende kwesties. Foto: Paul Posse

Verleiders behandelen brandende kwesties

REGIO – 'De Verleiders Female', met onder anderen Jelka van Houten en Susan Visser, komen op woensdag 26 februari naar het Zaantheater voor een avond toneel op het scherpst van de snede.

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo, ze komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief afrekenen met de vraag of machtsongelijkheid nog een onderwerp is dat besproken moet worden.

Een voorstelling volgens het bekende en beproefde concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf. De actrices kruisen de degens en bewijzen voor eens en altijd dat de man niet langer meer de norm is, want dat heeft nu wel lang genoeg geduurd.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 16,60, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl of 075- 6 555 333.