Lex de Jong in zijn vernieuwde winkel.
Lex de Jong in zijn vernieuwde winkel. (Foto: Heleen Bakker/RM)

Het Brillenhuis bestaat 15 jaar

NOORD - Het Brillenhuis op het Purmerplein 16 in Amsterdam-Noord bestond afgelopen week 15 jaar. Een goede reden voor eigenaar Lex de Jong om de winkel helemaal op te frissen. "We hebben de boel compleet 'gerefresht'. De winkel heeft een moderne, industriƫle look. Als het ware helemaal '2020-proof' gemaakt."

Persoonlijke service en aandacht

De Jong heeft ruim veertig jaar ervaring als opticien. In februari 2005 opende hij Het Brillenhuis op het Purmerplein. "Zelfstandigen hebben een aparte plek in onze branche", zegt De Jong. "Je moet het soms opnemen tegen de grote prijsvechters, maar wij doen het op onze eigen manier. Met een persoonlijke service en aandacht." Dat heeft er mede voor gezorgd dat De Jong in de loop der jaren een grote en vooral trouwe klantenkring heeft opgebouwd. "Er bestaan tegenwoordig in de supermarkt speciale kletskassa's, dit geeft aan hoe belangrijk een praatje is. Dit sociale aspect bied ik mijn klanten ook. Ze komen ook langs voor zomaar een praatje. Die persoonlijke aandacht is, naast de goede service en het bieden van kwaliteit, echt belangrijk vind ik."

Ruime keuze

Of je nu een multifocale bril, lenzen of gewoon een zonnebril nodig hebt, Het Brillenhuis heeft voor elke beurs ruime keuze. De Jong gaat wel uitsluitend voor eerste keus materialen. "Wij verkopen alleen maar Europese kwaliteitsglazen. Datzelfde geldt voor onze merken lenzen."

Let op de acties

Alle reden dus om binnen te stappen bij Het Brillenhuis, Purmerplein 16 in Amsterdam-Noord. Houd de Facebookpagina van Het Brillenhuis in de gaten voor meer acties of bel 020-3370745 voor meer informatie.