Natuurbelevingsconcert met stiltewandeling.
Natuurbelevingsconcert met stiltewandeling. (Foto: aangeleverd).

Stilte

SCHOORL - Beleef de natuur dinsdag 11 februari op een bijzondere manier, met een natuurbelevingsconcert in het Buitencentrum Schoorlse Duinen en een aansluitende stiltewandeling door het bos en de duinen van Staatsbosbeheer.

Ervaar de heilzame invloed van de natuur waarin je op je eigen manier verbinding met de natuur kunt voelen. Violiste Martine Nijenhuis laat bij sfeervolle Keltische muziek beelden zien van het Kennemer duingebied. De muziek in de hartstemming 432 Hz vult Martine aan met geuren, kleuren, natuurgeluiden en gedichten. De stiltewandeling is onder leiding van de Schoorlse Duinengids. Na een aantal zintuigprikkelende opdrachten loopt de groep in stilte door de Schoorlse Duinen.

Deze persoonlijke rijke en positieve ervaring in stilte is een mooi cadeau aan jezelf. Aanvang van het concert is 10.30 uur. Deelname kost twintig euro per persoon, inclusief koffie of thee. Deelnemers beklimmen het hoogste duin, daarom is de wandeling minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via www.staatsbosbeheer.nl/natuurconcertschoorl.

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1 in Schoorl. Maandag tot en met zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.