De jeugdfilm Paddington 2 in Filmhuis Schoorl.
De jeugdfilm Paddington 2 in Filmhuis Schoorl. (Foto: aangeleverd).

Filmhuis Schoorl

Bij Filmhuis Schoorl in De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl worden vrijdag 7 februari tweee films vertoond.

Om 16.00 uur draait de Britse jeugdfilm 'Paddington 2' (2017), over het beertje Paddington dat bij de familie Brown woont en wil voor zijn tante een bijzonder verjaardagscadeau wil kopen. Als een dief het cadeau afpakt, gaat hij erachteraan en maakt een hele reeks avonturen mee. Komt het cadeau nog bij zijn tante die 100 wordt? Een erg geslaagde, oer-Britse combinatie van animatie en live action!

'Dirty Dancing'

Om 20.00 uur draait de keuzefilm van Niek Reijne ('Kaasboer Niek'): 'Dirty Dancing' (1987). Niek verloot 10x2 kaarten in zijn winkel saan de Heereweg 23 in Schoorl en de Jan Oldenburglaan 14 in Bergen. Zomer 1963. De 17-jarige naïeve Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) brengt de vakantie door op het resort van het hotel Catshill, waar ze de verveelde dansleraar van het hotel, Johnny Castle (Patrick Swayze) ontmoet. Baby wordt zijn pupil en ze zet haar eerste schreden in de liefde.

Reserveren? Kaarten à €10,- (€ 7,50 tot 18 jaar) zijn te bestellen via www.filmhuisschoorl.nl of aan de kassa voor de voorstelling (de zaal gaat een uur van tevoren open). Er is geen pauze; een toegangskaart geeft tevens recht op een consumptie na afloop van de filmvoorstelling.

De film Dirty Dancing de keuze van Niek Reijne.