Het hele team van Van de Steege!
Het hele team van Van de Steege! (Foto: aangeleverd)

Van de Steege Makelaarsgroep is er klaar voor!

De Van de Steege makelaarsgroep vierde in 2019 het 50 jarig bestaan. Ongeveer 25 jaar geleden hebben zij zich aangesloten bij de Amerikaanse organisatie ERA. Dit is niet het Engelse woord voor tijdperk, maar de afkorting voor Electronic Realty Associates. Nu, 25 jaar later, is het tijd voor een nieuw tijdperk voor Van de Steege, een tijdperk zonder ERA.

Digitale innovatie

“De digitale voorsprong in de makelaardij begon met de moderne technologie van een fax en werd rond 2000 opgevolgd door het internet. De rol van ERA was hierin belangrijk en heeft ons op weg geholpen in de zoektocht naar digitale innovatie. Want het was onze wens om het vak opnieuw uit te vinden en net dat ene stapje extra te zetten. Inmiddels ontwikkelen wij al jaren zelf nieuwe producten én software voor onze makelaars en willen wij de klantreis nog bijzonderder maken” aldus operationeel directeur Arnout Ale.”

Traditioneel vak

Arnout vervolgt: “In de basis hebben we een traditioneel vak en is er (ogenschijnlijk) weinig veranderd in de afgelopen 50 jaar van ons bestaan. We werken nog steeds met dezelfde passie en er is een zeer groot besef dat we dagelijks verantwoordelijk zijn voor heel veel levensgeluk. Wij geloven dat dit niet zal veranderen en zien alle ontwikkelingen en de digitalisering als een mogelijkheid om onze klanten nog beter te helpen.”

Nieuw logo

“Wij zijn inmiddels meer dan volwassen en een professional in ons vakgebied. Onze groep van ca. 50 enthousiaste medewerkers is ontzettend gepassioneerd en ziet makelen als een kunst. In ons bedrijf heerst een nuchtere Noord-Hollandse en informele sfeer. Daarnaast hebben we een enorme schat aan ervaring, kennis en jeugdig enthousiasme in huis. Een mooie balans, die wij ook wilden verbeelden in ons nieuwe logo.”

Niet zomaar een makelaar

Ook jij kan Van de Steege inzetten als aan- of verkoopmakelaar voor een woning in groot Amsterdam. Van de Steege heeft 4 vestigingen in Amsterdam, een vestiging in Almere, Diemen en Zaanstad en ze zijn ook actief in de regio Purmerend/ Waterland. Als het om resultaat gaat schakel je natuurlijk niet zomaar een makelaar in, dan schakel je Van de Steege in. Zij leggen de lat hoog, overtreffen verwachtingen en zijn bijzonder vindingrijk en gepassioneerd.

Klaar voor het nieuwe tijdperk wil Van de Steege iedereen op vertrouwde wijze blijven helpen bij de koop/verkoop of huur/verhuur van een woning of bedrijfspand. Mocht deze ervaring er nog niet zijn, maak dan kennis met deze super gemotiveerde groep makelaars. Wil je meer weten, bezoek dan de eveneens vernieuwde website www.vandesteege.nl