Veronica Waleson.
Veronica Waleson. (Foto: aangekleverd)

Hoe vertellen we onze verhalen?

DEN ILP - Coach, trainer, spreker en schrijver Veronica Waleson houdt op dinsdag 24 maart in de Ilper Vermaning een interactieve presentatie over het thema 'Hoe vertellen wij onze verhalen?'

Ons levenspad wordt bepaald door gewilde en ongewilde keuzes die we al dan niet bewust maken. Hoe we ons daarover voelen hangt af van de bril waarmee we achteraf terugkijken op onze keuzes. Het verhaal dat we onszelf daarover vertellen bepaalt of een gebeurtenis ons blij en sterk of juist somber en kwetsbaar maakt. Laten we onze verhalen daarom zorgvuldig kiezen. Hoe vertellen we onze verhalen aan anderen? Maar vooral: hoe vertellen we ons verhaal aan onszelf? Daarover gaat de presentatie.

Veronica Waleson gaat in op de vertelstructuur van 'De Reis van de Held' van Joseph Campbell en leidt het gesprek.

Koffie/ontvangst om 19.30 uur in De Vermaning (Den Ilp 3). Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Toegang en consumpties gratis, maar een donatie is welkom.

Veronica, uit Broek en Waterland, is schrijfcoach en kunstenaar, blogt over kunst, schrijft artikelen voor vakbladen en is redactielid van het tijdschrift voor coaching.