Nanda Nijstad verzorgt al tien jaar uitvaarten.
Nanda Nijstad verzorgt al tien jaar uitvaarten. (Foto: aangeleverd)

Sta alvast stil bij uw afscheid

LANDSMEER - Een uitvaart regelen? Een onderwerp waar u liever niet te vaak over wilt nadenken… Toch is het heel waardevol om eens stil te staan bij de wensen die er zijn voor uw eigen afscheid of een van uw naasten.

Een keer om de tafel zitten werkt heel verhelderend

Vaak is het idee dat het meeste wel duidelijk is wanneer bekend is of iemand wordt begraven of gecremeerd. Maar er komt zoveel meer kijken bij het regelen van een uitvaart dan je zou denken.

Hapje met een drankje?

Een uitvaartkist of misschien liever een mand of een wade? Een afscheidsbijeenkomst bij de begraafplaats of het crematorium? Of is er wellicht een andere passende plek voor het afscheid? Dat bekende plakje cake of toch liever een hapje met een drankje?

Het geeft mensen rust

Een keer om de tafel zitten en eens horen over wat er allemaal mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn werkt heel verhelderend. Het geeft mensen veel rust om het hier eens over te hebben. Dat weet ik inmiddels uit ervaring.

Maak met Nanda Nijstad een afspraak voor een gesprek

Maak eens een afspraak met mij voor zo'n gesprek. U ontvangt van mij een verslag van het gesprek en een begroting van de kosten.

Bespreek het daarna nog eens met de kinderen of toekomstige nabestaanden. En laat het dan weer voor wat het is. Dit in de wetenschap dat het, als het nodig mocht zijn, duidelijk is wat u wel, maar vooral ook wat u niet wilt.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u hierover eens van gedachten wisselen? Vrijblijvend informatie ontvangen? Neemt u dan contact met mij op voor een afspraak.

Nanda Nijstad Uitvaartzorg, Scheepsbouwersweg 1e, 1121 PC Landsmeer, 06-52889955, info@nandanijstad.nl.

Zie ook website www.nandanijstad.nl.