Afbeelding

Laatste wens in natuurlijk materiaal

REGIO - Als je al sinds 1906 actief bent in de Zaanstreek, is het niet zo verwonderlijk dat bijna iedereen je kent. Maar weet men ook dat Marco Engel intussen al de vijfde generatie is die aan het roer staat van familiebedrijf Engel Natuursteen uit Zaandam?

Engel Natuursteen levert al 114 jaar hoge kwaliteit

"We zijn een kleine organisatie, maar we leveren al jaren een kwaliteitsproduct," vertelt hij met trots. "Wij maken de laatste wens voor de nabestaande mogelijk in een natuurlijk materiaal."

Diverse modellen

In de showroom van Engel Natuursteen kunt u diverse modellen grafmonumenten en verschillende soorten materialen zien. Na het maken van een schetsontwerp krijgt u een goed advies over de keuze van het materiaal en het opschrift. Er wordt daarna een layout gemaakt en na akkoord gaat het grafmonument in productie.

Het beste materiaal

U hebt direct contact met Marco Engel en hij verzorgt dat alles naar wens verloopt. Of het nu een nieuw grafmonument of een bestaand grafmonument is maakt niet uit. En bij Engel Natuursteen willen ze alleen het beste materiaal en de beste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

Voor de komende jaren zijn de ambities helder geformuleerd. Marco: "We willen ons blijven onderscheiden; we zijn altijd op zoek naar de Unique Selling Points. Die zitten met name in de voorlichting, nazorg en uiteraard de kwaliteitsbewaking."

Passie voor natuursteen

"Ik heb een passie voor natuursteen," vervolgt hij. "ik vertel er graag over en ik geniet nog elke keer van het moment als klanten met grote tevredenheid naar het opgeleverde eindresultaat kijken. Want dat is waar we het voor doen. Al 114 jaar lang."

Engel Natuursteen is gevestigd op het adres Zijtocht 7, 1507 CD Zaandam; info@engelnatuursteen.nl of 075-6163171.

Afbeelding