Ellie Lust
Ellie Lust (Foto: ANP )

Oostzaanse Ellie terug in ‘Wie is de Mol?’

OOSTZAAN – Het was smullen afgelopen zaterdag. ‘Wie is de Mol?’ begon met een nieuwe reeks, en deze keer een heel speciale vanwege het 20-jarig jubileum. En speciaal werd het. Niet alleen oud-deelnemers kregen een nieuwe kans, ook de ‘ouwe mollen’ maken hun rentree, onder wie Kees Tol, Inge Ipenburg, Annemarie Jung, Milouska Meulens en Thomas Cammeart om er maar eens een paar te noemen.

De eerste aflevering begon direct al spannend met echte ‘mol-opdrachten’ die naast de deelnemers ook meteen de kijker op het verkeerde been zetten. Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Tina de Bruin, Ron Boszhard, Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager, Peggy Vrijens, Ellie Lust, Patrick Martens en Horace Cohen krijgen een tweede kans in de speciale jubileumreeks.

Bij de naam Ellie Lust maakt het Oostzaanse hart meteen een sprongetje. Zij is immers ‘onze’ bekende Nederlander en dochter van een Oostzaanse melkboer. Zij heeft rond de kerk gespeeld, in Oostzaan op de lagere school gezeten en furore gemaakt bij de plaatselijke volleybalclub Compaen.

Gelukkig vloog ze er niet meteen bij de eerste aflevering uit. Nu maar hopen dat ze haar eigen record kan verbreken en minimaal vier afleveringen mee blijft doen. Of, maar dat is gissen, misschien is ze wel de ‘Mol’, dat zou helemaal fantastisch zijn.