Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

Online Dag van de Voorschool

REGIO - De gemeente Amsterdam houdt woensdag 23 september de Online Dag van de Voorschool. Door de coronamaatregelen vindt de open dag dit jaar online plaats. Wie een kind tussen de 1 en 3 jaar heeft kan een kijkje nemen bij verschillende voorscholen in Amsterdam.

De Online Dag van de Voorschool is een open dag waarop ouders en verzorgers kunnen ontdekken wat de voorschool is. Veel voorscholen in Amsterdam doen mee aan deze open dag. Zij hebben allemaal een filmpje gemaakt. Het filmpje geeft een rondleiding door de voorschool en zo is te zien hoe de voorschool er van binnen uitziet. Tijdens de digitale rondleiding krijgt men ook informatie over wat de voorschool kost. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen direct worden ingeschreven. Ook is live te chatten met een medewerker van de gemeente Amsterdam.

De gemeente nodigt alle ouders en verzorgers met kinderen tussen de 1 en 3 jaar uit voor de open dag. Ouders/verzorgers ontvangen rond 14 september een brief van wethouder Marjolein Moorman, wethouder Onderwijs. Dit jaar doen ruim 200 voorscholen mee aan de Online Dag van de Voorschool. In elk stadsdeel doen er voorscholen mee. Zie www.dagvandevoorschool.nl.