VHC Jongens gaat ook open voor consumenten

OOSTZAAN - VHC Jongens BV, de totaalleverancier van Noord-Holland met haar bezorggroothandel en een zelfbedieningscenter van 10.000 vierkante meter voor de horeca en zakelijke markt, opent vanaf dinsdag 24 maart ook haar deuren voor consumenten. Het bedrijf wil daarmee graag zijn steentje bijdragen.

Extreme drukte heerst nu bij bezorgdiensten en supermarkten kunnen de vraag bijna niet meer aan. Dit vraagt om creatieve maatregelen. Wij moeten elkaar steunen en sinds afgelopen week helpen medewerkers van VHC Jongens BV een distributiecentrum in Noord-Holland met het bevoorraden van supermarkten in de omgeving.

Doordat iedereen is aangewezen op de supermarkten en met veiligheidsmaatregelen en hygiƫne-richtlijnen rekening moet houden, hebben wij de afgelopen week hard gewerkt om ook onze horecagroothandel geschikt te maken voor consumenten.

Bij VHC Jongens BV hebben we 10.000 vierkante meter aan winkelruimte en hebben wij een uitgebreid assortiment producten die zeer geschikt zijn voor consumenten. Boodschappen doen bij VHC Jongens BV is eenvoudig, veilig en hygiƫnisch omdat wij ruim opgezette gangpaden hebben en onze artikelen per productgroep overzichtelijk zijn neergezet. We hebben de ideale inrichting om op een veilige afstand van elkaar boodschappen te doen.

Wel willen wij iedereen erop attenderen dat wij normaliter onze kwaliteitsproducten verkopen aan de horeca, dus u vindt bij ons grotere verpakkingen. Dat is in de huidige situatie handiger, omdat u dan minder vaak boodschappen hoeft te doen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment producten die uitermate geschikt zijn voor de kleinere huishoudens.

Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en onze huisregels. Bij VHC Jongens BV mag u uw boodschappen doen met maximaal twee personen. Bij voorkeur komt u alleen en kinderen onder de zestien jaar zijn niet toegestaan in onze winkel. Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Vanaf dinsdag 24 maart bent u van harte welkom bij VHC Jongens BV op Ambacht 3 in Oostzaan.

Om u als consument nog beter van dienst te zijn, zullen wij komende week een bestelsite lanceren, waar u uw boodschappen kunt bestellen en betalen. De volgende dag kunt u uw bestelling bij ons ophalen bij ons Pick-up Point op Ambacht 3. Meer informatie vindt u komende week op www.vhcjongensbv.nl.

Om ervoor te zorgen dat bedrijven en kantoren ook hun boodschappen voor de kantine kunnen blijven doen, bieden wij bij VHC Jongens BV een bezorgdienst aan. Via de website kunt zich aanmelden en dan zullen wij u een inlogcode geven en als klantrelatie aanmaken. De boodschappen kunt u dan online bestellen, die wij dan bij u bezorgen op kantoor of bedrijf. Hierdoor hoeft u niet uw boodschappen te doen bij de supermarkt en wordt deze enigszins ontlast. Deze service zullen wij vanaf aankomende woensdag aanbieden. Kijk op www.vhcjongensbv.nl. Samen zijn we sterk!