Kindercentrum Berend Botje Den Ilp is gevestigd in de groene omgeving van Het Twiske.
Kindercentrum Berend Botje Den Ilp is gevestigd in de groene omgeving van Het Twiske. (Foto: Aangeleverd)

Inloopavond bij Berend Botje

DEN ILP - Berend Botje houdt op woensdag 19 augustus een vrijblijvende inloopavond bij het kindercentrum in Den Ilp, in basisschool De Fuik. De medewerkers ontvangen je graag om je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje.

Woensdag 19 augustus in basisschool De Fuik

Kindercentrum Berend Botje Den Ilp is gevestigd in de groene omgeving van Het Twiske en heeft een eigen ruimte in basisschool De Fuik, waar zij kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang aanbieden. De kinderen zijn vaak buiten en leren daardoor veel over de natuur en omgeving van Den Ilp. Aan de hand van thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen ontdekken zij spelenderwijs de wereld om zich heen.

Vrijblijvend

Ben jij benieuwd naar Kindercentrum Berend Botje in Den Ilp? Kom dan langs tijdens de vrijblijvende inloopavond op woensdag 19 augustus tussen 19.00 en 20.30 uur. Ben je van plan om langs te komen? Laat het ons van te voren even weten (i.v.m. coronamaatregelen) via kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180. Ben je verhinderd? Maak dan via deze weg een persoonlijke afspraak.

Opvangmogelijkheden

Naast Kindercentrum Den Ilp (kinderdagverblijf, bso en peuteropvang) heeft Berend Botje ook opvanglocaties in Landsmeer en Oostzaan. In deze regio bieden zij ook gastouderopvang. Meer informatie over opvang bij Berend Botje? Ga dan naar berendbotje.nl