Samen sterk tegen eenzaamheid

REGIO - Elke dag kunnen tientallen leden van 75 jaar en ouder een telefoontje verwachten van de ledenadviseur van de Evean ledenvereniging of van de zorgcoach van de afdeling Zorgbemiddeling van Zilveren Kruis.

Het zijn ouderen die via de ledenvereniging bij Zilveren Kruis collectiviteitskorting krijgen op hun zorgverzekering. Wanneer mensen hulp nodig hebben, kijken de ledenadviseurs en zorgcoaches naar mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor de boodschappen. Ze waarderen het telefoontje ontzettend.

Op het Zilveren Kruis platform Achter de Schermen staan antwoorden van experts op de veel gestelde vragen over corona. En u ontdekt wat Zilveren Kruis in deze tijd voor u en de zorgverleners doet. Zorgbemiddeling vertelt u daar graag meer over op zilverenkruis.nl of via telefoonnummer 071 – 364 02 80.

Evean Meander Ledenvereniging helpt mensen door deze moeilijke tijden. Ze biedt 24/7 een luisterend oor. Via de vereniging kan men meer gemak en veiligheid thuis regelen. Evean Ledenvereniging biedt tijdelijk een gratis lidmaatschap aan. Om de coronacrisis makkelijker door te komen. Kijk op ledenvereniging.nl/gratis of bel 088 – 383 20 00.

Evean Ledenvereniging is een vereniging zonder winstoogmerk en biedt producten en diensten die helpen veilig, gezond, fit en plezierig te leven in elke levensfase. Of een lid nu zorgt voor een naaste of zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen, de ledenvereniging is er voor iedereen.