Een interieuradvies is altijd mogelijk.
Een interieuradvies is altijd mogelijk. (Foto: Aangeleverd)

Interieuradviezen op maat

NOORD - Binnenhuisadviseur Hasker Kroon doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor al uw interieuradvies.

Bel voor een afspraak bij u thuis

Tijdelijk sluiten wij op maandag en werken wij van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00. Wij zullen in kleinere ploegen gaan werken, om zo min mogelijk mensen tegelijk bij elkaar te ontvangen.

Gepaste afstand

Graag verzoeken wij om rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen daarom een gepaste afstand houden en voorlopig geen handen schudden.

Thuisadvies

Wilt u graag een persoonlijk interieuradvies maar liever thuis blijven? Dat kan! We komen graag op afspraak bij u langs voor advies op maat.

Dat kan voor een compleet interieuradvies, maar ook voor als u iets nieuws wilt voor vloer, wand of raam. Uiteraard houden we samen dan wel de actuele richtlijnen van het RIVM aan.

Afspraak maken?

Bel of mail ons of maak een afspraak via www.haskerkroon.nl/interieuradvies/gratis-interieuradvies-amsterdam-diemen-purmerend. U vindt Hasker Kroon op Buikslotermeerplein 306,Winkelcentrum Boven ’t Y, 1025 GB Amsterdam, 020-6365971. Uitgebreide informatie staat op www.haskerkroon.nl.