Al veel mensen hebben hun weg gevonden naar een van de afslankstudio's van Easyslim.nu.
Al veel mensen hebben hun weg gevonden naar een van de afslankstudio's van Easyslim.nu. (Foto: Aangeleverd)

Easyslim.nu: Veel meer dan afvallen met apparaat

BEVERWIJK - Inmiddels hebben al veel mensen hun weg gevonden naar een van de afslankstudio's van Easyslim.nu. Deze landelijke franchiseformule bestaat bijna 5 jaar en wordt geleid door de bevlogen eigenaar Karin Hut.

Al vier studio's in Limmen, Egmond a/d Hoef, Beverwijk en Hoorn

Ook in Beverwijk zit een studio van de afslankhit. Karin van Twuyver, is heel blij dat ze ruim 2 jaar geleden heeft besloten om een eigen studio te openen, en inmiddels heeft zij 4 studio's in Limmen, Egmond aan de Hoef, Beverwijk en Hoorn. "Dagelijks zie ik mensen gelukkig en stralend de deur uitlopen, dat is toch prachtig?", verteld Karin . "Natuurlijk is het ook hard werken en maak ik vaak lange dagen maar het is het allemaal waard als je weer een klant geholpen hebt zijn streefgewicht te bereiken", aldus een enthousiaste Karin.

'Klant helpen zijn streefgewicht te bereiken'

Wat is Easyslim.nu? Middels een zeer geavanceerd apparaat trainen we de spieren en zorgen we dat vet uit de cel gaat. Ook werkt het apparaat zeer goed tegen cellulite en een slappe huid. Sommige mensen komen om af te slanken maar er zijn er ook veel die van hun slappe vel af willen omdat ze bijvoorbeeld al veel zijn afgevallen. Ook mensen die een hekel hebben aan sporten zijn kind aan huis bij deze formule.

Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt: een eigen maaltijdmix, een uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Er wordt gekeken naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Zou het voor jou ook werken? Om hierachter te komen, nodigen wij je van harte uit voor een intakegesprek en proefbehandeling met €50 korting. Gemiddeld raakt de klant hierna 15 cm kwijt, de resultaten zijn in te zien in de studio conform de privacywet. Indien je niet minimaal 4 cm verlies: Betaal je niks! Nu voor €39 (normaal €89).

Easyslim.nu Limmen, mail: limmen@easyslim.nu. Tel/app 06-85852603; Het Palet 1a te Limmen. Easyslim.nu Beverwijk, mail: beverwijk@easyslim.nu. Tel/app 06– 36546338; Spoorsingel 24B te Beverwijk. Of boek zelf in via www.easyslim.nu.