Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Annelies in 2019 van maat 46 naar maat 40

VELSERBROEK - ''Al diverse keren had ik de advertentie gelezen en elke keer vroeg ik mij af zou dat echt het wondermiddel zijn?.. Na het artikel van de erkenning van de internist uit het ziekenhuis dacht ik dat wil ik ook, dus heb ik ook de stoute schoenen aangetrokken en ben naar de open dag geweest. Wat werd ik hartelijk ontvangen'', aldus Annelies.

'Superblij dat ik naar de Open Dag ben geweest!'

Zij vervolgt: ''Annet zei tegen mij: 'We vinden het fantastisch om mensen te helpen in hun strijd tegen overgewicht, vooral buik vet is gevaarlijk voor ons lichaam, daardoor ontstaan allerlei ziektes en als je dan ziet hoe mensen veranderen door gewicht verlies, daar ben ik trots op."

''Het voelde goed en ik heb ook een kuur cryolipolyse gedaan gecombineerd met een BIO HCG kuur. Binnen een jaar ben ik 32 kilo kwijtgeraakt en nu ga ik af en toe nog heen voor advies en begeleiding om mijn gewicht op peil te houden maar met de hulp van Afslankstudio Velserbroek gaat het zeker lukken!'' Wilt u ook net zoals Annelies van uw overtollig vet af? Kom dan vrijblijvend naar de open dagen voor een vrijblijvend advies. ''We hebben acht apparaten en geen wachttijden'', aldus Afslankstudio Velserbroek.

Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel.nr. 023-5490556.