Rosita van Lijntje 88.
Rosita van Lijntje 88. Foto: Aangeleverd

Gezond afvallen met Lijntje 88!

BEVERWIJK- Lijntje 88. Dé afslankclub waar in groepsverband wordt gewerkt aan een gezond en slank lichaam. Opgericht in 1988 en heb door mij overgenomen in 2008. ''Ik ben al jaren werkzaam in de gezondheidszorg, ben in het bezit van een diploma gewichtsconsulente en geef persoonlijke begeleiding en adviezen, dit maakt het verschil'', aldus Rosita Rodriguez­-Elout van Lijntje 88.

Recepten uitdelen

Bij de club wordt wekelijks een heerlijk menu met makkelijke recepten uitgedeeld, die helpen bij het afvallen. Het hele gezin kan hiervan mee eten, dus apart koken is verleden tijd. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om zelf een gezonde maaltijd te bereiden (bv groente, aardappels en vlees). Door elke week samen te komen en te wegen, wordt een positief resultaat bereikt: een pond tot 1 kilo afvallen is haalbaar. Bij inschrijving wordt een map uitgedeeld waarin uitleg staat, een voorbeelddag staat beschreven, recepten staan en tips en adviezen worden gegeven. Ook een feestje, een verjaardag of een etentje, kan gecompenseerd worden door een correctiedag.

Deelnemen

Deelnemen kan op de donderdagochtend van 9.30 – 10.30 uur bij de Toss, Louis Couperusstraat 92 te Heemskerk en donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur bij Odd Fellows, Prinsessenlaan 19 te Beverwijk. Parkeren op locatie is geen enkel probleem. Vanaf nu t/m februari een mooie actie! €5,- korting bij inschrijving.

Afspraak

Wekelijks betaalt u €7,- een klein bedrag voor groot resultaat. Bel voor een afspraak of kom gewoon langs op één van de locaties. Rosita Rodriguez­-Elout is bereikbaar op 06-41459528 of info@lijntje88.nl. Of kijk op de website www.lijntje88.nl .