Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

'Bij GezondOud voelde ik me meteen welkom!'

HEEMSKERK - GezondOud sport wekelijks buiten op de mooiste plekken dichtbij huis zoals het Geversduin en Landgoed Beeckestijn. Je traint altijd met een gezellige groep leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een professionele trainer.

Bij Geversduin en Landgoed Beeckestijn

Het is een prachtige ochtend. Het zonnetje schijnt en het rijp glinstert op de bomen. Anneke (67) heeft vandaag een proefles bij GezondOud (GO).

"Ik merk dat ik het best spannend vind zo'n proefles. Kan ik het niveau wel aan, doen er leuke mensen mee en is er een fijne trainer? Direct bij aankomst voelde ik me welkom! Ik werd met veel warmte en positiviteit ontvangen. De trainer stelde me netjes aan iedereen voor en vertelde me wat meer over de inhoud van de training. Het uur sporten is omgevlogen. Ik heb heerlijk op mijn eigen niveau getraind. Volgende week dus zeker weer."

GezondOud is een jaar geleden gestart in Zuid-Kennemerland en biedt haar buiten sportlessen ondertussen aan in een groot deel van Noord Holland. Wil je geheel vrijblijvend een keer een proefles volgen, meld je dan aan op de site www.gezondoud.nl of bel 06-17962699.