Scene uit De liefde begraven.
Scene uit De liefde begraven. (Foto: Annemieke van der Togt)

De liefde begraven in Kennemer Theater

BEVERWIJK - De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook leerschool. Het script en de regie zijn va toneel- en televisieregisseur Peter de Baan al jarenlang het gezicht is van tv-programma De vloer op.

Herkenbaar liefdesverhaal in Beverwijk

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? Twee ex geliefden zien elkaar voor deze gelegenheid noodgedwongen terug.

Ontmoeting

De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

Liefdesverhaal

Herkenbaar liefdesverhaal met Jeroen van Spitzenbergen en Hanne Arendzen. Gratis inleiding voor iedereen met een kaartje om 19.15 uur. Kaarten vanaf € 25,50 voor vrijdag 17 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.