Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Wie jarig is trakteert

HEEMSKERK - De jaren vliegen voorbij, dus ook voor Petra, eigenaar van Expert Heemskerk. Het is alweer 6 jaar geleden dat zij het stokje overnam en Expert Heemskerk op geheel eigen wijze voortzette. Het is inmiddels een vertrouwd adres voor velen.

In een gemoedelijke eigentijdse sfeer kunt u zich laten informeren door een team van verkoopspecialisten waar service hoog in het vaandel staat. Petra is met haar winkel constant in beweging, zo is zij net terug van de CES in Las Vegas, de grootste elektronica beurs ter wereld. De komst van het 5G netwerk, AI; Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) en duurzaamheid zijn de 3 begrippen welke ons leven de komende 5 jaar ingrijpend gaan veranderen. Bij Expert Heemskerk lopen ze daar graag mee voorop, deze nieuwe technologische ontwikkelingen worden nauwgezet gemonitord en z.s.m. geïmplementeerd in de winkel. Zo is op het gebied van duurzaamheid Expert Heemskerk al vanaf het begin van haar overname een inleverpunt voor oude elektrische apparaten, batterijen en cartridges zodat deze op een milieuvriendelijke wijze kunnen worden afgevoerd en gerecycled.

Maar ook voor Petra zelf staat de tijd niet stil, Petra wordt 11 februari a.s. 50 jaar en dat viert zij niet alleen, zij viert dat samen met U. Het is immers: WIE JARIG IS TRAKTEERT! De gehele week van 10 tot en met 16 februari a.s. krijgt u bij aanschaf van een in Heemskerk op voorraad zijnde artikel* een gratis cadeaubon t.w.v. 10% van de aankoopwaarde, deze bon kunt u later gebruiken om opnieuw iets leuks of nuttigs te kopen, dit naast een aantal zeer spectaculaire aanbiedingen maakt het dubbel feest.

*zie voorwaarden in advertentie elders in deze krant.