Het logo van Gouden Dagen Heemskerk.
Het logo van Gouden Dagen Heemskerk. (Foto: Aangeleverd)

'Koffie in je moerstaal' bij Gouden Dagen

HEEMSKERK - De activiteiten van Gouden Dagen worden georganiseerd aan de hand van de wensen die in de wensbomen hangen en door in gesprek te gaan met ouderen en ze te vragen wat ze graag (nog) een keer willen doen. Dit levert vaak leuke ideeën op.

Zo kwam het idee naar voren om een keer te lunchen bij McDonalds. Dit idee gaan we donderdag 6 februari uitvoeren. Met tien bewoners vertrekken we naar Beverwijk voor een heerlijke kop koffie met misschien wel een BigMac.

De wens van mevrouw Ten Haaf gaat op 10 februari in vervulling. Mevrouw wil graag een keer naar Madame Tussauds. Omdat ze vroeger in Amsterdam heeft gewoond, is het natuurlijk heel leuk om ook een rondtoer door de hoofdstad te maken.

Welschap Welzijn

"Koffie in je moerstaal" dat is de nieuwe activiteit van Welschap Welzijn en Gouden Dagen. Het idee is om elke keer een ander dialect, een andere taal, te kiezen. We starten op 13 februari met Gronings. Lekker en gezellig in het Gronings "knauwen' met kovvie mit kouke. Lijkt dit u wat? Dan bent u van harte welkom op 13 februari van 10.00 tot 11.30 uur in de Jansheeren op het Maltezerplein. Opgeven kan bij Karin Koks, Welschap Welzijn, via telefoonnummer (di t/m do) 06-199 654 44 of via de mail: karin.koks@welschap.nl.

VIP-tafel

Op 13 februari zet men in woonzorgcentrum Sint Agnes, ViVa! Zorggroep, de VIP-tafel van Gouden Dagen neer. Het Uitbureau van Sint Agnes organiseert een Valentijnsoptreden met Wendy Molee. Wendy Molee staat bekend als entertainer en neemt de mensen mee terug in de tijd met herkenbare liedjes zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Tijdens deze middag mag iedereen meezingen, meeklappen, meebewegen en een dansje doen. Met de nodige humor weet ze de mensen tussendoor ook te vermaken. Dit belooft weer een gezellige middag te worden.

De VIP-tafel is voor alle ouderen die nog zelfstandig wonen. Wilt u aanwezig zijn bij het Valentijnsoptreden als VIP van Gouden Dagen, dan kunt u zich opgeven bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-995 7253 of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl. De middag begint om 14.00 uur.