Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Lekker uit eten bij Olympia

HEEMSKERK - Tot 31 maart is het nog voordeliger om bij Grieks Restaurant Olympia te gaan eten. Komt u met 4 personen, dan is het goedkoopste hoofdgerecht gratis bij inlevering van dit artikel! Deze actie geldt voor de à la carte kaart of het driegangenkeuze menu.

Profiteer van actie tot 31 maart

Olympia zit al ruim 21 jaar aan de Gerrit van Assendelftstraat 2, naast het Plankier achter de dorpskerk, en staat bekend om de uitstekende keuken en gezellige, sfeervolle inrichting. Hier bewijst men dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De gasten kunnen zelf een driegangenmenu samenstellen voor € 25 en daarbij kiezen uit 12 voorgerechten, 18 hoofdgerechten en 7 desserts! De hoofdgerechten worden geserveerd met patat, rijst en Griekse boerensalade. Vooraf krijg je een lekker pitabroodje met tzaziki. Het driegangenmenu is ook handig voor grote groepen omdat je vooraf precies weet hoeveel geld je kwijt bent aan het eten.

Heerlijke gerechten bij Grieks restaurant in Heemskerk

Iemand die jarig is (legitimatie meenemen) en minimaal 3 andere volwassenen meebrengt, eet geheel gratis! Is dat niet leuk en lekker je verjaardag vieren?? (niet geldig icm andere acties). Geen zin om uit eten te gaan maar wel om lekker te eten? Bij Olympia kunnen alle gerechten ook afgehaald worden. Bel de bestelling door en het staat klaar op het afgesproken tijdstip. Bovendien krijg je 5% korting bij afhalen. Ook voor recepties, borrels en partijen kan je overdag of 's avonds terecht bij Olympia, voor een hapje en drankje of een heel menu, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Zonnige terras

Met de lente in aantocht, wordt binnenkort het terrasmeubilair weer uit de opslag gehaald. Op het zonnige terras is plaats voor 56 mensen en zit je heerlijk rustig. Tot half april is Olympia op maandag en dinsdag gesloten, daarna gaan ze ook op dinsdag weer open. Voor reserveringen kunt u bellen op 0251-244580. Voor meer informatie of de hele menukaart te bekijken kunt u gaan naar www.olympiaheemskerk.nl. Gratis en genoeg parkeerruimte naast de deur.