Intaker op vrijwillige basis gezocht

BEVERWIJK - Het Steunpunt Vrijwillige Inzet Beverwijk heeft plaats voor een gemotiveerde man of vrouw die op vrijwillige basis het team op het gebied van vrijwillige inzet komt versterken.

Het Steunpunt Vrijwillige Inzet Beverwijk heeft plaats

Als intaker help je mensen een passende vorm van vrijwillige inzet te vinden. Je motiveert vrijwilligers naar een passende vacature. Je voert telefonisch en persoonlijke gesprekken met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Je zet op een rijtje wat hun interesses zijn, mogelijkheden en beperkingen en welke vacatures daar dan het beste op aansluiten.

'Mensen helpen vorm van vrijwillige inzet te vinden en vrijwilligers motiveren'

Zo nodig schakel je extra begeleiding in of verwijs je mensen door. Je krijgt te maken met mensen die nog niet goed weten wat ze willen of mensen die al precies weten wat ze willen en rechtstreeks kunnen worden bemiddeld.

Onderhouden

Je onderhoudt contact met de desbetreffende vrijwilligersorganisatie en belt na of de bemiddeling is geslaagd. Ben jij die gemotiveerde man of vrouw die graag het team op vrijwillige basis komt versterken? Stuur dan een mail naar info@welzijnswb.nl.