Super Saturday Morning bij Multimate Castricum.
Super Saturday Morning bij Multimate Castricum. (Foto: Aangeleverd)

Twintig procent kassakorting op 7 maart bij Multimate Castricum

CASTRICUM - Aanstaande zaterdag 7 maart is het Super Saturday Morning bij Multimate. Van 9 tot 12 uur ontvangen klanten twintig procent korting aan de kassa.

''Het is begin maart en, ondanks dat we geen echte winter achter de rug hebben, kijkt iedereen snakkend uit naar het voorjaar. Nog twee weken en het is lente en over drie weken gaat de zomertijd weer in. Over ruim een week verwachten we extra drukte in onze bouwmarkt door de start van de opbouwperiode op de campings en het strand. Het voorjaarsassortiment is dan ook helemaal op orde gebracht én er staan weer fleurige plantjes voor de deur", vertelt John Res.

'Nu de zon gaat schijnen komen de zonneschermen in beeld'

''Nu de zon weer gaat schijnen komen ook de zonneschermen weer in beeld. Bekend en het meest toegepast zijn de knikarmschermen met hand- of elektrische bediening, eventueel gecombineerd met afstandsbediening. Model Ibiza is het meest verkochte model, het heeft een interessante prijs/kwaliteitsverhouding en zorgt voor jarenlang schaduwplezier. De zonneschermen zijn verkrijgbaar vanaf 300 cm tot maximaal 600 cm voor het model Marbella. Uiteraard zijn er voor ieder type voldoende doeksoorten beschikbaar. Kom naar de winkel en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek met onze zonneschermspecialisten Ron en Michel. Wij komen gratis bij u inmeten en kunnen ook de montage verzorgen."

Super Saturday Morning met twintig procent korting op zaterdag 7 maart van 9.00 tot 12.00 uur.